SAMEN
HagaAmbassade_1

Innovatie in de zorg

Debatleiding en publieksdiscussie over transities in de zorg, van AWBZ naar kern-AWBZ, over de wet Landurig Intensieve Zorg, rol van de gemeente en zorgverzekeraars.

Giel Baaij, Sr. communicatie adviseur Fondsenwerving, Sponsoring en Innovatie:

“Ik heb Martine leren kennen tijdens mijn advieswerkzaamheden voor het HagaZiekenhuis en Juliana KinderZiekenhuis in Den Haag. Middels haar adviesbureau Samenlevingsarchitect heeft Martine diverse projecten uitgevoerd en begeleid voor ons. Zo heeft zij voor het business- en innovatieplatform HagaAmbassade een uitgebreide strategische analyse en herpositioneringsplan geschreven en geïmplementeerd. Verder werd Martine diverse keren ingehuurd als dagvoorzitter en debatleider. Ook hebben wij samen enkele producten ontwikkeld binnen het sociaal-maatschappelijke en publieke domein.

De werkwijze van Martine kenmerkt zich door een altijd grondige voorbereiding en veel kennis van het domein waarvoor zij gevraagd wordt te adviseren of te acteren. Martine is een professional op het gebied van strategie en communicatie. Ik ken haar als een betrokken en bevlogen mens die resultaten wil boeken en dit ook daadwerkelijk doet. Door samen te werken met Samenlevingsarchitect in de persoon van Martine hebben organisaties impact.

Daarnaast, en misschien wel het belangrijkste voor mij, is Martine gewoon een erg fijn en prettig mens om mee samen te werken. Ze weet waar het over gaat, beschikt over een relevant netwerk, heeft oog voor detail, verbindt mensen en organisaties, houdt rekening met onderlinge en politieke verhoudingen, en houdt altijd rekening  met de realiteit. Nog steeds, na diverse keren samengewerkt  te hebben, is het een genot om met Martine, als eigenaar van Samenlevingsarchitect, te sparren en ideeën door te ontwikkelen.”